Wij bieden tuinontwerp, aanleg en onderhoud voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Emmalaan 50
3905 GR Veenendaal

Ma – Za 7.30 – 18.00
Zondag gesloten

Houtbouw door Hoveniersbedrijf Patrick van Gent

Houtbouw op Maat: Realiseer uw Droomtuin

Droomt u van een unieke overkapping in uw tuin, die perfect aansluit bij uw wensen en uw stijl? Hoveniersbedrijf Patrick van Gent is gespecialiseerd in het realiseren van houtbouw op maat. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle overkapping, een praktische carport, een fietsenschuurtje of een overkapping met geïntegreerde schuur, wij maken uw dromen waar.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor elke behoefte. Denk aan overkappingen met glazen schuifwanden voor een ruimtelijk gevoel, afsluitbare bergingen voor extra opbergruimte of zelfs een overkapping met een duurzaam sedumdak. Bij ons is alles mogelijk. Uw wensen en voorkeuren zijn onze leidraad, en wij zorgen ervoor dat elke overkapping uniek is in maatvoering, afwerking en ontwerp.

Een overkapping van Hoveniersbedrijf Patrick van Gent betekent niet alleen een verrijking van uw tuin, maar ook een plek van plezier en ontspanning voor het hele gezin, waar u jarenlang van geniet.

Van Idee tot Prachtig Eindresultaat
Ons proces begint met uw idee. Vanaf het eerste moment denken wij met u mee om een concreet ontwerp te maken. Kunt u zich al voorstellen hoe u geniet onder uw nieuwe overkapping? Laat het ons omzetten in realiteit.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan. Wij staan bekend om onze persoonlijke service en deskundig advies. Samen met u zorgen we ervoor dat uw tuin de perfecte aanvulling krijgt die het verdient.

Bij Hoveniersbedrijf Patrick van Gent brengen we uw droomtuin tot leven.